Menu
Your Cart


Κουπόνι Glint για όλα τα μοντέλα 16- και 23-

Όροι και προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Κύριο και πρωταρχικό μέλημα μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του site μας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων από το κατάστημά μας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμε προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λπ. Tο site μας, υπακούοντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το site μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα τα στέλνουμε στον χώρο σας μέσω εταιρίας της επιλογής μας.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση αυτού το διδυκτιακού καταστήματος είναι η ανάγνωση και η αποδοχή της πολιτικής απορρήτου.

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας πατώντας Εδώ


Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων.

Για το λόγο αυτό σάς συνιστούμε και στις περιπτώσεις «WebOffer» προσφορές, πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του GLINT. GR στο 2610 528692 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.Η παραγγελιά σου μπορεί να έχει καθυστερήσει για τους εξής λόγους:


  1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας Για να μπορούμε να σου προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα εγχώριων και διεθνών προμηθευτών.

    Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις, όπου μια παραγγελία μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά, με αποτέλεσμα, να μην έχουμε το προϊόν στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ρωτήσουμε εάν θέλεις να παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό. Αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας, θα σου στείλουμε και αυτό το προϊόν που εκκρεμεί.

  2. Το προϊόν που παράγγειλες έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που έχουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις, όπου ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα, ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου, για να σου δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

  3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελιάς σου.

  4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μας στην παρουσίαση τυχόν «κολλήματος», είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή της παραγγελίας (π.χ. τα στοιχεία που έχεις καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα).

  5. Σε περίπτωση τεχνικού προ βλήματος του server.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌ ΕΥΘΥΝΗΤ
Tο GLINT. GR εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα GLINT. GR δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το GLINT. GR  ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: Η ιστοσελίδα www.glint. gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του GLINT. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το GLINT. GR συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GLINT. GR και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το GLINT. Gr  ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.glint.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.glint.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας οποτεδήποτε, με την προϋπόθεση τα προϊόντα να μην έχουν αποσταλεί. Σε περίπτωση που αυτά έχουν ήδη αποσταλεί, ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων. Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τηλεφώνου ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή/εξόφληση.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί μας για την πρόθεσή σας.  Τα τυχόν επιστρεφόμενα προϊόντα, πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μας τα στέλνετε στην αρχική εμπορική τους συσκευασία, η οποία δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί (όπως ακριβώς τα παραλάβατε). Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να εσωκλείετε την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το αντίστοιχο τιμολόγιο. Τα έξοδα αποστολής επιστρεφομένων προϊόντων τα επιβαρύνεστε εσείς. Η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή/εξόφληση.


Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Θα συνεννοηθούμε μαζί σας για την αντικατάσταση του.


ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ


Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του glint.gr διέπονται από το ισχύον κάθε φορά δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το εμπόριο και ειδικότερα το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο 2251/1994  περί  Προστασίας των Καταναλωτών, όπως αυτός ισχύει κωδικοποιημένος με όλες τις τροποποιήσεις του. Αρμόδια για την επίλυση της όποιας διαφοράς ορίζονται τα Δικαστήρια Πειραιώς.


Χριστόπουλος Γεώργιος
ΑΦΜ 116207010, Γ’ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
ΓΕΜΗ 165511516000

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.